Për 15 minuta ushtrime efektive, ju do të arrini të korrni rezultat për fizikun tuaj.

Nëse ushtroni në mëngjes, ju sigurisht se do të digjni më shumë kalori, ndërsa është e padiskutueshme se do të ndjeheni më në formë gjatë tërë ditës.

Më poshtë iu sjellim videon që ju tregon se cilat ushtrime duhet t`i kryeni.

Shikojeni me kujdes dhe bëni./Indeksonline/

MUND TË JU PËLQEJNË