Kjo vajzë ushtron si një “bishë.”

Njihuni me vajzën më të fortë që keni parë ndonjëherë. Ajo ushtron me rregull në palestër, por fuqia e saj të lë pa fjalë.

Aftësitë e saj për të ushtruar janë të jashtëzakonshme dhe sigurisht që edhe trupi i saj e tregon këtë gjë, raporton “Unilad”.

Vajza, arrin të bëjë ushtrime që shumë pak persona kanë fuqi dhe vullnet për t’i bërë ato.

Video më poshtë.

 

MUND TË JU PËLQEJNË