Blerta Deliu është femër e zonja, e dëshmuar në art, gazetari dhe politikë. Grua që ia ka dalë suksesshëm kudo, në çdo fushë, shkruan “Kosovarja”.

Blerta Deliu deputete e zëshme, imazh i gruas bashkohore dhe bashkëshorte e nënë e përkushtuar.

Blerta është nënë e lumtur e dy fëmijëve, ndërkohë vajza e saj është artistja e shtëpisë.

Bukuroshja e vogël luan piano dhe me sa duket pasioni i saj lidhet ngushtë me muzikën, me artin dhe të bukurën, shkruan “Kosovarja”.

Blerta e quan të bijën “artistja e shtëpisë”.

U bëftë artiste e madhe./Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË