Mahmut Ferati është ndër këngëtarët më të popullarizuar që ka një audiencë të gjerë.

Krijimtaria e tij ndër vite ka bërë që të jetë i kërkuar si në mbrëmje ashtu edhe në dasma të ndryshme, duke krijuar gjithmonë atmosferë të padiskutueshme, shkruan Kosovarja.

Ai dallohet jo vetëm për zërin melankolikë dhe unik që ka, por edhe për perfomancat e veçanta që dhuron ngado që është i ftuar.

Për të janë parë vetëm shkrime ndaj muzikë dhe prefesionit që kultivon, por shumë rrallë për familjen e tij.

Kjo sepse këtë pjesë e ka ruajtur me plot fanatizëm e xhelozi, ani pse interesimi për djalin dhe vajzën e tij ka qenë shumë i madh.

Përkundër tij, vajza e tij është më e hapur në këtë pjesë, dhe ka një faqe personale të saj, aty ku poston fotografi nga më të ndryshmet.

Në këto fotografi përveç që dallohet se ka një stil në vete dhe të dalluar, shihet dukshëm se dita ditës po ndryshon dhe po bëhet ende më e bukur.

Për më shumë, iu ftojmë të ndiqni disa nga fotografitë e saj të fundit dhe të bindeni. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË