Përveç, nënës së tyre Shyhrete Behlulit tani me janë bërë të njohur po thuajse e gjithë familja, e në veçanti vajzat e saj bukuroshe, shkruan Kosovarja.

Çdo lëvizje që ato bëjnë përcillet me mjaft kuriozitet dhe shndërrohen në lajm.

Edhe pse, ndryshe prej dy motrave tjera Gresa gjithmonë ka qenë më e rezervuar karshi mediave.

Mirëpo, kohët e fundit qëllimisht ose jo, po merr mjaft vëmendje me paraqitjet e saj që na lënë pa fjalë.

Madje, në imazhin e saj të fundit bukuria po i reflekton dukshëm, sa të lë përshtypjen se një bukuri të tillë rrallë e keni parë.

Për më shumë le të flas e të iu bind imazhi. / Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË