Ka qenë gjithnjë e rezervuar sa i përket publikimit të imazhit të fëmijëve të saj në rrjete sociale.

Por duket se tashmë ish-missi shqiptar Valbona Selimllari e ka thyer këtë “tabu” të saj dhe ka nisur të publikojë foto me të vegjëlit e saj.

Dicka e tillë ka ndodhur edhe ditën e sotme ku ajo shfaqet në makinë me Kejnin, djalin e saj. Krahas fotos ajo ka shkruar: “Jeta ime”.

Vec tij Valbona ka edhe një djalë dhe një vajzë tjetër.

MUND TË JU PËLQEJNË