KEDS ka paralajmëruar ndërprerjet e planifikuara të rrymës:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

LP 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej 09:00 – 09:40.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Fiksimi i urave.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

TS 10/04kV Bardhaniq Sh (kodi: 80080012034) prej orës 09:00- 11:00.

TS 10/04kV Gergoci 1 (kodi: 80080012308) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Gergoci 2 (kodi: 80080012309) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Zhabeli 2 (kodi: 80080012310) prejorës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Zhabeli 1 (kodi: 80080012311) pre orës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Bardhaniq (kodi: 80080012313) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Bare e Madhe (kodi: 80080012314) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Shqiponja 1 (kodi: 80080012315) prej orës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Shqiponja 2 (kodi: 80080012316) prej orës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Krelani 1 (kodi: 80080012317) prej orës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Kulla Krelan(kodi: 80080012318) prej orës 09:00 – 11:00.

TS 10/04kV Krelan-Danezët (kodi: 80080012319) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Rashkoci 2 (kodi: 80080012038) prej orës 09:00 -11:00.

TS 10/04kV Krelan (kodi: 80080012504) prej orës 09:00 – 11:00.

Vendet: Fshatrat: Rashkoc, Gergoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Zhebel, Jabllanicë, Krelan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 12:00 -13:30.

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kabllos, kyçja e degëzimit në kthina në TS Reforma.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

LP 10kV Klina III (kodi: 52056001) prej orës 12:00 -15:00.

Vendet: Lagjja Somoni, Rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tërezë, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini i Bardhë, Qendra e Reigjistrimit Civil, Rr. Abedin Rexha. Rr. Elena Gjika, Motel Nora, Rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tërezë, Shkollat e mesme: “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Evitimi i rrezikut në oborrin e shkollës.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet komplet prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Instituti I/1, Instituti II, Instituti V, Standard, Instituti III, Ringovi 1,2,3, Krivogllava 1,2 . Novosella,Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe, Rrokaqielli, Lagjja e Romëve, Kulla, Hazba, Berishtë, Sharra, Katuni i Ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla fillore . Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Cekët, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferri, Tyrbeja, Elkos Group si dhe HC” Radavc”, Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan, Bllagaj , Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël. Ramiz Sadiku, Blloku i Banesave, Lagj.Shaban Spahija, 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e Kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2. Rr.Visar Kelmendi, lagjja Dukagjini ,lagjja Puhovci dhe lagjja Muharrem Shala. V.Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemecët, Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht. Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOAR-i Italian, KFOR-i Argjentina, Spitali ,Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambulanca Stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2. Gjimnazi, Fshatrat: Prekall, Dobrush, Kashic, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme, Ruhot, Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetri, Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja , Tomoci, Fadofili, Fabrika e Baterive, Devolli Company, Gacaferr. Fabrika e Birrës, KFOR-i Italian.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i T1-T2.

Prizreni

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërpritet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim ishtyllave të TM.

02 shtator 2019

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

TS 10 kV Rogana do të ndalet në stabilimentin shperndarës (Kodi: 62000012) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Novosellë, Karaqevë e Ultë dhe Karaqevë e Naltë: te Naim,.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

03 shtator 2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Varrezat e qytetit (Kodi: 12000014060) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej orës 13:00 – 17:00.

Vendet: “Rr.Qemal Stafa” (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos.

MUND TË JU PËLQEJNË