Tashmë është bërë zakon që numri i tatuazheve të renditet në trupin e femrave shqiptare.

Veçanërisht kjo gjë është bërë më e shpeshtë tek fytyrat publike, të cilat pothuajse gjysma e tyre e kanë të mbuluar trupin me ato, shkruan Kosovarja.

Njëra ndër to po del të jetë kështu e mbuluar me tatuzhe edhe këngëtarja nga Shqipëria Vesa Luma.

E gjithë kjo u zbulua, falë perfomancës së saj të fundit që e kishte mbrëmjen e kaluar në Pirshtinë.

Me një bluzë gjysmë të hapur e flokë gjysmë të lëshuar, po që dukej për mrekulli tutazhi në kraharorin e saj.

Për më shumë, shikojeni edhe ju vet dhe binduni. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË