Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, në bastionin më të madh të PDK-së në Kosovë, Skenderaj, ka thënë se në Drenicë flet vetëm puna.

“E ka filluar herët më Ahmet Delia. E ka vazhduar Azem Galica. E ka vazhduar edhe Shaban Polluzha dhe ia ka prerë rrënjët më 1999 Adem Jashari”, ka thënë Veseli, duke u brohoritur “UÇK”, UÇK”, nga të pranishmit.

Ai ka thënë se Drenica është vendi i lirisë, sakrificës, i luftëtarëve të lirisë dhe heronjve.

MUND TË JU PËLQEJNË