Kohë më parë është bërë hulumtimi në një universitet amerikan në të cilin shkencëtarët janë përpjekur të zbulojnë se si meshkujt dhe femrat mund të arrijnë deri te plotësimi i plotë i kënaqësive të marrëdhënieve.

Besoni ose jo, ajo deri te e cila kanë ardhur shkencëtarët është – më shumë romantikë!

Sa më gjatë që të kalojmë kohën me partnerin tonë, më shpesh harrojmë sa është me rëndësi që assesi të mos lëmë anash gjërat romantike.

Shkencëtarët në kuadër të hulumtimeve kanë intervistuar 2.000 persona për jetën e tyre romantike.

Pa marrë parasysh cilat dëshira dhe preferenca kanë pasur të intervistuarit, në një gjë janë pajtuar të gjithë: me pak romantikë edhe akti përnjëherë është më i mirë.

Profesoresha dhe autorja kryesore e hulumtimit, Debi Grebenik, ka zbuluar se sa vërtet është kjo gjë e lehtë: thjesht gjatë kohës së aktit puthuni sa më shumë, përkëdheluni apo pëshpëritni gjëra romantike në vesh.

Edhe dhoma me qirinj dhe lule mund të ndihmojë që të përmirësojë humorin.

MUND TË JU PËLQEJNË