Gjeni është personi i cili ka një mprehtësi mendore, shkathtësi dhe zgjuarsi.

Ai gjithashtu ka tendencë t’u kushtojë vëmendje të veçantë detajeve të vogla, në dukje të parëndësishme, që njerëzit tjerë nuk i vërejnë.

A mund t’i gjesh dallimet në mes fotove të mëposhtme?

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË