Xhinxheri e ka origjinën prej Lindjes së Mesme dhe prej kohësh përdoret në kuzhinë.

Përveç shijes së tij të veçantë ka edhe një serë vetish.

Xhinxheri është erëza apo rrënja e parë në listën e ushqimeve që sugjerohen nga nutricionistët dhe mjekët për të pastruar trupin nga toksinat apo për t’u dobësuar.

Vlerat e këtij produkti na i shpjegon me detaje nutricionistja, Stavroula Posteci, e fuar në emisioni “Në shtepinë tonë”.

MUND TË JU PËLQEJNË