Një video që ju lë gojëhapur, ka zbuluar realitetin e zymtë të asaj që ndodh ndërsa jeni duke fjetur.

Klipi tregon se si merimangat mikroskopike depërtojnë në poret tuaja dhe në vajrat natyrale të lëkurës.

Pas kësaj, ato ngjiten sërish në fytyrë për të bërë marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin derisa jeni në gjumë.

Pastaj, insektet mikroskopike kthehen prapë në pore, për t’i vendosur vezët e tyre, duke krijuar kësisoj një gjeneratë tjetër të tyre.

Megjithatë, pavarësisht se mund të tingëllojë si e neveritshme, lajmi i mirë është se këto lloj insektesh janë të padëmshme.

Sipas Healthline, merimangat ‘Demodex’ krijojnë qëndrim në folikulat e qimeve që mbulojnë fytyrat tona.

Insektet gjenden zakonisht përreth syve dhe mund të afektojnë kapakun dhe qerpikët.

MUND TË JU PËLQEJNË