Thirrja nuk u dëgjua në dy ditët e fundit nga xhamia në Pejë.

Në një xhami të Pejës ka ndodhur një vjedhje e rendë.Policia ka njoftuar se në xhami është vjedhur zërimi të hënën.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar imam i xhamisë ka raportuar se persona të panjohur kishin depërtuar brenda në objektin e xhamisë dhe kanë vjedhur zërimin: tre mikrofona dhe një mikset.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante policore dhe janë duke e hetuar rastin”, thuhet në raportin ditor të policisë së Kosovës.Rasti është iniciuar për vjedhje të rendë.

MUND TË JU PËLQEJNË