Është nga ato këngëtare që e ruan origjinalitetin dhe buzëqeshjen që e karakterizon.

Këngëtare me vlera, e angazhuar në dasma e mbrëmje muzikore, e së fundi me më shumë këngë e videoklipe, shkruan “Kosovarja”.

Po, jeta private e Violetes? Nuk është se është folur shumë për jetën private të saj, megjithatë, nuk ka pasur edhe ndonjë zhvillim madhor që do të bënte përshtypje.

Violeta, ka thënë se shumë njerëz i thonë se pse nuk e bënë një fëmijë.

Ajo, u përgjigjet me frazën “Zoti i di këto punë”.  Dhe, përgjigje më korrekte se kaq, nuk ka apo jo?/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË