Violeta kishte bërë një pauzë të gjatë në muzikë dhe me shumë gjasë arsyeja ka qenë e lidhur ngushtë me jetën  private.

Ajo është kthyer fuqishëm me ndryshime të shumta, sidomos në paraqitjen fizike, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja ka bërë të ditur që do të sjell edhe shumë këngë të reja.

Violeta po vazhdon me shëtitje të shumta, ku ka ndryshuar stilin duke u barazuar me vajza të reja.

Shikojeni dhe vlerësojeni edhe ju këto imazhe të saj, sidoqoftë bukuria dhe eleganca e saj vërehet dukshëm. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË