Rozana Radi është një këngëtare shqiptare e cila ka shumë vite në skenën muzikore.

Ajo qysh nga viti 2002 e edhe më heret ishte pjesë e skenës muzikore, në vitin 2002 ajo publikon albumin “Mekato Me Mua” për të mos u ndalur deri në ditët e sotme.

Për të qenë gjithnjë në skenë dhe në ekran televiziv padyshim se duhet një kujdes i madh edhe për veten dhe këtë e ka arritur mjaft mirë Rozana e cila përkundër që ka mbushur 40 vite qëndron mjaft mirë me fizikun e saj.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi në bikini ku tregon më së miri figurën e saj, duke dëshmuar edhe njëherë se vitet janë vetëm numra.

MUND TË JU PËLQEJNË