Këngëtarja e njohur po shfaq anën e saj pozitive, duke u paraqitur gjithmonë e veçantë.

Vjollca Haxhiu është ajo që me zërin e saj d’i të bëjë shumë persona që ta pëlqejnë, dhe të renditet si ndër këngëtaret më të mira, shkruan “Kosovarja”.

Veçmas kësaj, ajo ka edhe një stil mjaft të mire, e cila në çdo imazh bën kombinime ekstra në dukje.

Edhe këtë herë, Vjollca bëri një përshtatje duke u kujdesur për çdo detaj në trupin e saj.

Vlerësojeni edhe ju imazhin në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË