Vogëloshi Getuar (Rexhep) Restelica ka nevojë për ndihmë pasi vuan nga një sëmundje. Familjaret janë duke kërkuar ndihmë për shërimin e tij. Siç bëhet e ditur për shërimin e Getuarit duhen gjithsej 18.000 euro.

“Të nderuar dhe rrespektuar vëllazen e motra shqiptar të fb,ju kisha lutë me perulje qe ti ndihmojm voglushit Getuar (Rexhep) Restelica,për shërimin e t’ij sa më të shpejt,duke i grubulluar mjete financiare, gjithnjë sipas kushteve të cilat i kemi. Një iniciativ për këtë rast e kam filluar,dhe ata qe shprehin vullnetin për të ndihmu,mundeni mem kontaktu personalisht si dhe gjirollogaria për voglushin është e hapur. Vlera e operacionit kushton 18.000€,shumë të cilën nuk mund ta përballon familja. Ju faleminderit”, thuhet në postimin që kanë bërë familjaret në Facebook.

MUND TË JU PËLQEJNË