Ka një fjalë të vjetër e cila thotë se fëmijët tregojnë rreth çka do që ndodhë brenda mureve të shtëpisë.

E kjo duket se nuk është thënë kot, pasi edhe ky vogëlush duket se ka mësuar më shumë se ç’duhet nga prindërit e tij.

I pyetur se ”Çfarë bëjnë mami dhe babi?”, vogëlushi në Britani që mendohet të jetë dyvjeçar pati një përgjigjie interesante.

MUND TË JU PËLQEJNË