Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në publikun turk dhe atë të huaj.

Janë rolet e ‘Azrës’ dhe ‘Xhansusë’ dy prej personazheve më kryesore.

Ato në serial janë motra mirëpo janë përherë në konflikt me njëra-tjetrën.

E në jetën reale ato janë shoqe të ngushta e këtë e dëshomjë fotot që i kanë publikuar./ORAinfo/

MUND TË JU PËLQEJNË