Demi
Demi investon shumë në një marrëdhënie dashurie, mirëpo përveç dashurisë, një Dem ofron gjithashtu skena xhelozie.

Duke qenë se është një shenjë me imagjinatë të zhvilluar, nuk është aspak habi që të mendojë skenarë nga më të ndryshmit.

Shenjat e Demit priren të jenë paksa posesive kur vjen puna tek personat e rëndësishëm për ta, kështu kur xhelozia kafshon, ajo mund të fillojë të bëhet më mbrojtëse se zakonisht.

Gaforrja
Në përgjithësi, Gaforrja mund të jetë një person disi i dyshimtë, ndaj xhelozia është pjesë e pandarë e lidhjes me të.

Nuk është gjithmonë e lehtë për të që të hapet për xhelozinë, kështu që kur ta bëjë, kjo do të thotë se ajo me të vërtetë ju do.

Sidomos në një marrëdhënie të re, një Gaforre mund të jetë pak e pasigurt derisa ajo ta kuptojë që ju interesoheni vërtet për të.

Nëse xhelozia lejon mendjen e saj të endet në skenarë të paimagjinueshme dhe të pavërteta, qëndrimi i saj mund të ndryshojë shumë shpejt.

Ajo mund të fillojë të bëhet zemërngushtë dhe të veprojë sikur çdo gjë që thua dhe bën është e pafalshme. Mund të duhet pak kohë për ta qetësuar, por nëse marrëdhënia ia vlen, është e nevojshme për ta bërë.

Bricjapi
Për një Bricjap, xhelozia mund të jetë plotësisht dënuese në një marrëdhënie. Së pari, mund të jetë shumë e vështirë për të t’u besojë njerëzve dhe nëse i jep arsye për t’u bërë xheloze, ky është vetëm kremi mbi tortë.

Nëse një Bricjap është lënduar më parë, ajo mund të presë për më të keqen, që do të thotë se kur bëhet xheloze, do të arrijë në përfundimin se marrëdhënia mori fund edhe nëse nuk po ndodh asgjë. Duke thënë këtë, është gjithmonë mirë që të jesh i hapur dhe i ndershëm me një Bricjap.

MUND TË JU PËLQEJNË