Është nga zërat më të veçantë dhe më të rrallë në skenën tonë muzikore.

Yllka Kuqi që nga paraqitja e saj e parë ka befasuar publikun për të mirë dhe ka servuar gjëra të mira e afatgjate, shkruan Kosovarja.

Jo vetëm këngët e saj të fundit por edhe ato ndër vite kanë mbetur thellë në zemrat e audiencës, të cilat i dëgjojnë me shumë dëshirë e nostalgji.

Yllkën gjithnjë është treguar ndër këngëtaret më produktive, që asnjëherë nuk është ndalur së sjelluri risi për fansat e saj.

Duke u fokusuar vetëm në anën e saj profesionale, shpesh është harruar të përflitet për jetën e saj private dhe familjen e saj.

Por, këtë herë ne flasim veçanërisht për njërin nga personat që këngëtarja e ka shumë për zemër dhe e do shumë.

Ajo është motra e saj, ku edhe ka shpërndarë një fotografi me të. Po aq bukuroshe dhe me sharm, ashtu sikurse motra e saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË