Nuk ishte rastësi që ajo u shpall “Miss Universe Kosova 2018” dhe mahniti publikun me bukurinë dhe sharmin e saj në “Miss Universe”, ku nga dashuria për rrënjët e saj, për Kosovën, bëri që emrin e shtetit tonë ta thërrasë më fuqishëm se secila vajzë pjesëmarrëse.

Kjo është Zana Berisha, misi që mahnitë me bukuri dhe mban bindshëm kurorën e më të bukurës së Kosovës. Të pa thënat për bukuroshen, i lexoni ekskluzivisht në revistën “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË