E njohur nga të gjithë për këngët e saj, por edhe për zhvillimet e jetës private, por a dinit ndonjë gjë rreth hobit të këngëtares Dafina Zeiqiri?

Ndoshta nuk e dinit, por Dafina thotë se e ka një hobi shumë të veçantë: asaj I pëlqen argëtimi me fëmijë, shkruan “Kosovarja”.

Dafina është 30 vjeç dhe si shumica e këngëtareve, ende vetëm, pa dikë përkrah.

Ajo, ka pasur disa lidhje, për të cilat publiku është i mjaftë i informuar.

Me gjasë, Dafina Zeqiri do të jetë nënë shumë e mirë dhe do të dijë ti argëtoj fëmijët e saj, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË