UJORI
Nëse do kishte një çmim për përdoruesit më të mëdhenj të lubrifikantëve, atë do e merrte Ujori.

Përdoruesit më të shpeshtë të lodrave të marrëdhënieve.

Treshja nuk bën për ju, në mënyrë kategorike.

Shtrati është vendi i fundit ku do të donit të bënit akt intim. Ju shijon gjithandej

PESHQIT
27% e peshqëve kanë filmuar veten dhe partnerin gjatë aktit intim.

Me shumë mundësi keni qenë në një marrëdhënie të hapur.

Ju jeni “tifozët” më të mëdhenj të vibratorit

Të thërrasësh partnerin me emrin e gabuar, është një gjë që ju e bëni shpesh

DASHI
Mund të rrini edhe dy vite pa marrëdhënie, e të mos e keni problem

Akti intim me një DASH zgjat shumë, po shuuumë… Rreth 31 minuta !

Ju pëlqejnë lodrat gjatë aktit intim.

Të shtiresh sikuar kaluat në orgazmë, karamele për ju ! E kollajt fare.

DEMI
21 përqind e Demave pohojnë se mund të qëndrojnë në një lidhje të hapur

Shumica e Demave do të hiqnin dorë nga mediet sociale vetëm për marrëdhënie.

Jeni romantikë dhe qëndroni pa më të voglin problem në një lidhje të gjatë.

Nuk ju pëlqen rutina ! Jeni gjithmonë pro ‘risive’ e gjërave të reja në shtrat

BINJAKËT
Ka shumë të ngjarë të zbukuroni pak numrin e partnerëve seksual që keni pasur.

E keni të vështirë të shtireni gjatë marrëdhënieeve.

Ka shanse të jeni akoma e virgjër !

Në ndryshim nga demi, s’do hiqnit kurrë dorë nga rrjetet sociale, vetëm për marrëdhënie.

GAFORRJA
47 përqind e Gaforreve bëjnë seks më shumë se 8 herë në muaj! Mbani vendin e parë

Ju jeni shenja më aventuriere.

Tridhjetë e shtatë përqind thonë se të qendruarit sipër ishte pozicioni i tyre i preferuar.

Mund të gjeni një partner brenda natës nëse doni!

LUANI
Jeni fans i seksteksting, Pra mesazheve erotike

47 përqind e Launëve u pëlqen kur partneri flet ‘pistë’gjatë marrëdhënieve.

Mendojnë se madhësia e organit gjenital luan një rol kyç !

Ju pëlqen ta bëni me sy mbyllur (me një copë themi, jo thjesht t’i mbani vetë mbyllur)

VIRGJËRESHA
Ka shumë të ngjarë që një partner ta keni takuar në kamp

Ju jeni më të hapur për të pasur një treshe.

Bëni seks që në takimin e parë

Nuk pëlqejnë të eksperimentojnë (pra bëjnë seks vetëm me gjininë e kundërt)

PESHORJA
Ju jeni fans i pozicionit “doggystyle”

Peshoret masturbohen çdo javë – mesatarisht katër herë në javë. Dhe 25 përqind e Peshore raportojnë se masturbohen më shumë se pesë herë në javë.

E gjykoni një person nga numri i partnerëve që ka! E nëse jua kalon ju, ju e shihni me sy të keq e nuk do donit ta kishit partner/e

AKREPI
Ju pëlqen të përdorni pranga

Blini perzevativë online ! Ndoshta aty gjeni gjërat e çuditshme që ju pëlqejne

Jeni shenja më me fat kur bëhet fjalë për takimet online

Ju pëlqen të kaloni drejt e në temë. Paraloja s’bën për ju

SHIGJETARI
GJITHMONË të mbrojtur ! S;ndodh ndonjëherë të bëni marrëdhënie pa perzevativ

Nuk i pëlqeni lubrifikantët

Nuk bëni  marrëdhënie  kurrë që në takimin e parë

BRICJAPI
67 përqind e të anketuarve që i përkisnin shenjës së Bricjapit thanë se nuk kishin qenë kurrë në një lidhje të gjatë romantike.

Ju jeni tifozët më të mëdhenj të përdorimit të rregullt të prezervativëve me aromë.

Pozicioni i preferuar, misionari ! Shumë klasikë bricjapët

Ose kaloni disa herë në orgazmë , ose nuk kaloni fare

MUND TË JU PËLQEJNË