Ky test bazohet në fizionominë e cila është praktika e vlerësimit të karakterit ose personalitetit të një personi nga pamja e jashtme, sidomos fytyra dhe e ashtuquajtura gjenetika e sjelljes

Sipas këtyre dy degëve të psikologjisë është e mundur të zbuloni më shumë për personalitetin tuaj vetëm duke shikuar fytyrat e personave që ju pëlqejnë.

Testi është i tillë: Shikoni fytyrat e personave të mësipërm dhe zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë, me të cilin do të donit të bisedonit më gjatë:

1- Ky person do të bëjë gjithçka për t’u kënaqur në punën që bën. Ata kanë vullnet të fortë-forma e buzëve të tyre e tregon këtë gjë. Ata janë shumë të drejtpërdrejtë dhe të ndjeshëm.

Kush i tërheq këta njerëz?

Njerëzit produktivë dhe të organizuar. Njerëzit me vullnet të fortë tërheqin njëri-tjetrin në një nivel të nënndërgjegjeshëm. Nëse ky person ju duket tërheqës, ka shumë mundësi që ti të jesh një person i fortë dhe vendimtar.

2- Forma e bukur e hundës së kësaj vajze tregon se ajo është në gjendje të luftojë me të gjitha forcat për t’u pasuruar. Njerëzit e ngadaltë dhe me temperament melankolik kanë frikë nga fytyra të tilla. Sytë që shkëlqejnë tregojnë se ky person është shumë inteligjent dhe forma e buzëqeshjes do të thotë se ata mund t’i mbajnë emocionet e tyre.

Kush i tërheq këta njerëz?

Sipas psikologëve, fytyra të tilla tërheqin njerëz të qetë dhe të zhytur në mendime. Por ky vetë-kontroll i dukshëm mund të tregojë gjithashtu një temperament të fortë, vendimtar dhe një nivel të thellë të emocionalitetit.

3- Ky person është i guximshëm dhe pasionant. Pjesa e sipërme e veshëve është pak mbi nivelin e vetullave – gjë që tregon inteligjencën e lartë. Mjekra e mprehtë do të thotë se ky person është idealist dhe i ndërgjegjshëm. Ata duan të bëjnë gjëra pa i zvarritur.

Kush i tërheq këta njerëz?

Njerëzit e guximshëm dhe hijerëndë. Një person jo i zgjuar nuk do të rrezikonte të merrej me një person të tillë. Kjo zgjedhje do të thotë që ju keni një personalitet të fortë, ndoshta të rreptë dhe kokëfortë.

4- Mjekra në formë katrore tregon një temperament të fortë dhe të vështirë në kombinim me kryeneçësinë dhe gatishmërinë. Sytë e mëdhenj zakonisht janë një shenjë e ndjeshmërisë së thellë.

Kush i tërheq këta njerëz?

Sipas psikologëve, njerëzit e fortë dhe të ndjeshëm tërheqin njerëz të mirë dhe të ngrohtë që kërkojnë mbrojtje. Ky është një rast ku tërhiqen të kundërtat, një mashkull i dobët me një grua të fortë, ose e anasjelltas. Së bashku, ata mund të bëjnë një ekip të mirë.

5- Njerëzit të cilët kanë një mjekër të vogël janë zakonisht të paduruar, të gatshëm për t’ju takuar në gjysmë të rrugës dhe kanë një natyrë të ëmbël. Pika e hundës tregon një qëndrim të lumtur ndaj jetës.

Kur bëhet fjalë për formën e buzëve, në situata kritike, njerëzit e tillë merren me probleme vetëm dhe nuk kanë nevojë për ndihmë nga jashtë.

Kush i tërheq këta njerëz?

Këta njerëz i tërheqin personat që kanë durim dhe që janë të qetë për të komunikuar.

6- Sipas fizionomisë, forma e mprehtë ovale e fytyrës tregon ndjeshmëri të lartë dhe talent. Ekspertët gjithashtu theksojnë se njerëzit e tillë janë dinak. Goja e madhe do të thotë se ata janë të pakujdesshëm dhe nuk kanë gjasa të dyshojnë në vendimet e tyre.

Kush i tërheq këta njerëz?

Më shumë gjasa, puna juaj lidhet me kreativitetin ose të paktën keni potencial krijues. Ju jeni të sjellshëm dhe të thjeshtë, ashtu si vajza në foto. Sipas psikologëve, njerëzit me një personalitet të vështirë nuk mund të tërheqin të kundërtën dhe anasjelltas. Nivelet e tyre “të vështira” duhet të jenë të njëjta me qëllim që të shkaktojnë simpati.

7- Vetullat e gjata, tregojnë se ky njeri është inteligjent. E gjithë forma e fytyrës tregon se ky person është shumë i qetë dhe nuk i pëlqen ndryshimet rrënjësore. Ky person është në harmoni të përsosur me botën.

Ai mund të jetë një artist ose një shkencëtar. Hunda e gjatë që është në harmoni të përsosur me sytë, gojën dhe mjekrën që është një tregues i personalitetit të tyre të fortë.

Kush i tërheq këta njerëz?

Këto lloje njerëzish, sipas psikologëve dhe ekspertëve të tjerë, janë shumë tërheqës në përgjithësi. Por nëse e zgjidhni këtë person, ne mendojmë se jeni mjaft krijues dhe fiks si ky njeri, i qetë dhe në harmoni me botën. Ka mundësi që edhe ju jeni të mëshirshëm.

8- Kjo hundë e madhe tregon se personi është i shqetësuar për gjendjen e tyre financiare dhe ata mundohen të kursejnë. Dhëmbët e parë të mëdhenj, tregojnë se ky person duhej të merrej me veten në fëmijëri.

Ajo tashmë është shumë e turpshme, si e rritur që është. Forma e buzëve të saj do të thotë se ajo është në gjendje të bindë të tjerët dhe të përqendrohet në aktivitetet praktike.

Kush i tërheq këta njerëz?

Të gjithë njerëzit pragmatikë që dinë se çfarë duan. Por gjithashtu, ju jeni shumë i sjellshëm, i lumtur dhe i butë. Ju jeni një person me vullnet të fortë.

9- Njerëzit me këtë formë fytyre janë të mirë dhe të qetë. Këta njerëz e duan rehatinë, njerëzit e mirë rreth tyre dhe nuk duan të jenë të famshëm. Mjekra e madhe tregon se ka vetëbesim dhe qëndrueshmëri të mirë fizike.

Vijat e krijuara rreth gojës thonë se ky person është elokuent dhe komunikativ. Vetullat e shkurtra tregojnë se ai është pak impulsiv.

Kush i tërheq këta njerëz?

Ky është një rast ku njerëz të ngjashëm tërheqin njëri-tjetrin. Ju jeni të sjellshëm, paqësorë dhe qesharakë. Më shumë gjasa, ju pëlqeni të komunikoni dhe të gëzoni të qenit rreth njerëzve të tjerë.

Por ndoshta ju jeni në të vërtetë disi i trembur dhe jo shumë komunikues, por po kërkoni ngrohtësi dhe kjo është arsyeja pse ju pëlqeu kjo foto e para.

MUND TË JU PËLQEJNË