Numri i personave që raportohen si të zhdukur në vendin tonë vazhdon të jetë shqetësues

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës, janë raportuar dy të tilla, madje vetëm në Prishtinë.

Njëri rast është raportuar me datë 4 të këtij muaji dhe tjetri dje.

Prishtinë 04.11.2019-13:00. Ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se motra e saj viktima femër K-Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Prishtinë 31.10.2019-12:00. Me 05.11.2019 ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se vajza e vëllait të tij viktima femër K-Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

 

MUND TË JU PËLQEJNË