Një vajzë nga fshati Serbicë e Ulët të Prizrenit, ka dal nga shtëpi dhe nuk dihet vendodhja e saj.

Rastin e ka raportuar në Polici, babai i vajzës, i cili ka thënë se ka kontaktin me vajzën ka humbur me 11 qershor.

Sipas Policisë, fillimisht është dyshuar se vajza gjendet në Gjakovë duke bashkëjetuar me një person, mirëpo që nga ajo kohë më nuk është lajmëruar.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka njoftuar se vajza e tij ka dal nga shtëpia dhe kanë humbur kontaktet me te. Fillimisht është dyshuar se vajza gjendet në Gjakovë duke bashkëjetuar me një person, mirëpo që nga ajo kohë më nuk është lajmëruar. Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregull”. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË