Emri saj ka kohë që po bënë bujë të madhe në tregun mediatik kosovar. Njihet si një këngëtare e dalluar që zërin e saj e ka trashëguar nga nëna e saj Shyhretja.

Është pikërisht vajza e vetme e Shyhretes që ndoqi hapat e nënë, ndryshe prej katër fëmijëve tjerë që kanë profesione të ndryshme.

E bukur dhe çdo herë elegantë tamam si i ka hije bijës së Shyhretes.

Por, në imazhin e fundit Engji thyen kufijtë duke pozua e veshur ndryshe nga siç e kemi parë zakonisht.

Duke vënë në pah asetet e saj trupore, kaq të zhveshur Engjullushën nuk e kemi parë më herët.

Çfarë ndodhi kështu?/Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË