Astrologia e njohur Meri Shehu, ka parashikuar ditë jo të mirë përgjatë këtij muaji për shenjën e Bricjapit.

“Shenja që duhet të bëjë më shumë kujdes gjatë muajit nëntor, është ajo e Bricjapit”, shprehet ajo.

Bricjapi kanë marrë shumë energji dhe ka ardhur momenti ta akulmulojnë në meditim, punë krijuese, në plane, do tërhiqen pak nga skena, do mendojnë për hapin e radhës.

Janë në këtë pozicion për shkak të periudhës përgatitore.

Duhet të jenë të vëmendshëm në marrëdhëniet e paekuilibruara sepse duhet t’i zgjidhin me kujdes.

Mund të humbin ndonjë vend superior pune.

MUND TË JU PËLQEJNË