Hatice Aslan është njëra ndër aktoret që ka mbetur në mendjen e atyre shikuesve që kanë përcjell serialin “Lale Devri”.

Në serial ajo është e njohur si “Zymrytja” nëna e “Lales” dhe “Jeshimit”, e cila me karakterin që ka luajtur ka fituar simpatinë e shumë shikuesve.

Aktorja jeton në Sivas të Turqisë ajo ka një djalë me emrin Ekin nga martesa e saj me Hakki Ergok, shkruan rtv21.tv

Në rolin e “Zymrytit” aktorja ishte një grua, e cila i kushtonte shumë rëndësi pamjes së jashtme dhe kishte një stil të veçantë.

Por, ajo e tillë është edhe në jetën reale. Aktorja tani është në moshën 57 vjeçare dhe duket se pamjes së jashtme i kushton shumë rëndësi. Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të aktores nga jeta e saj reale.

Pas mbarimit të serialit “Lale Devri” aktorja 56 vjeçare ka marrë pjesë edhe në seriale tjera turke, si dhe shfaqje teatrale.

MUND TË JU PËLQEJNË