fbpx

Impressiumi

Ekipi i Kosovares

Puna e shkëlqyer dhe korrekte e ekipit tonë e ka renditur Kosovaren si burimin kryesor të informimit në vend. Falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë në mes të punonjësve, në Kosovare numërohen miliona shfletime të lajmeve të lexuara çdo muaj.

Gani Dili

KRYEREDAKTOR

[email protected]

Isa Ilazi

REDAKTOR

[email protected]

Nderim Neziri

REDAKTOR

[email protected]

Driton Dili

MENAXHER

[email protected]

Safet Krivaça

GAZETAR

Besiana Dili

GAZETARE

Rilinda Krasniqi

GAZETARE

Blerta Gashi

GAZETARE

Edona Vllasaliu Bajoku

GAZETARE

Labinot Bërbatovci

DIZAJNER

Add New Playlist