fbpx

Pse të reklamoni në KOSOVARE?

Një mundësi e mirë informimi, atraksion në tregun medial kosovar, një adresë për sensacion. Janë shumë arsye se përse portali kosovarja-ks.com është më i klikuari, ndjekuri dhe lexuari ndër shqiptar. Portali ynë ka klikueshmëri të lartë dhe ndjekës besnik. Lajmet e dorës së parë kanë bërë që www.kosovarja-ks.com të ndiqet me intensitet të lartë dhe të jetë burim lajmi.
Formati i veçantë, struktura e lajmit dhe ekskluziviteti, bëjnë që ne të kemi për ditë e më shumë popullaritet dhe të bëhemi pikë referimi për njerëz të ndryshëm që duan të dinë më shumë për aktualitetin, të njohurit dhe shumë gjëra të tjera. I ideuar dhe ndërtuar me shumë kujdes dhe finesë, www.kosovarja-ks.com ja ka arritur qëllimit që të jetë në qendër të vëmendjes dhe të bëjë për vete numër enorm lexuesish.
Portali është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga stafi i revistës “Kosovarja”. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.
Sot, krenaria e portalit është politika unike dhe vizita mujore që shkon në mbi 8 milionë shikime. 40% e shikimeve nga Diaspora. www.kosovarja-ks.com, është portali i showbizit që mban numrin një.
Në Kosovare, gjenden ato që nuk mund të lexohen diku tjetër.

BALLINË

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_1

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_2

CPM: 2.50€
1 javë: 150€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_3

CPM: 2.00€
1 javë: 120€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_4

CPM: 2.00€
1 javë: 100€
1 muaj: 350€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_1

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_2

CPM: 2.50€
1 javë: 150€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_3

CPM: 2.00€
1 javë: 120€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x600px

Big_Rectangle

CPM: 2.50€
1 javë: 200€
1 muaj: 600€
Klikoni këtu

KATEGORI

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard

CPM: 1.50€
1 javë: 100€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_1

CPM: 1.50€
1 javë: 100€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_2

CPM: 1.50€
1 javë: 80€
1 muaj: 300€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x600px

Big_Rectangle

CPM: 1.50€
1 javë: 100€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ARTIKULL

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_1

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Leaderboard_2

CPM: 2.50€
1 javë: 150€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x150px

Leaderboard_3

CPM: 2.00€
1 javë: 120€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 728x90px

Brenda Artikullit

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_1

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_2

CPM: 2.50€
1 javë: 150€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x250px

Rectangle_3

CPM: 2.00€
1 javë: 120€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x600px

Big_Rectangle

CPM: 2.50€
1 javë: 200€
1 muaj: 600€
Klikoni këtu

MOBIL - BALLINË

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_1

CPM: 3€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_2

CPM: 2.50€
1 javë: 150€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_3

CPM: 2.00€
1 javë: 120€
1 muaj: 400€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_4

CPM: 2.00€
1 javë: 80€
1 muaj: 350€
Klikoni këtu

MOBIL - ARTIKULL

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_1

CPM: 3€
1 javë: 300€
1 muaj: 1000€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_2

CPM: 2.50€
1 javë: 250€
1 muaj: 750€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mobile_3

CPM: 2.00€
1 javë: 200€
1 muaj: 500€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Dimensionet: 300x100px

Mes Artikullit

CPM: 3€
1 javë: 300€
1 muaj: 1000€
Klikoni këtu

PROMOVIME

ÇMIMI >

Artikull i sponzorizuar

Artikull i sponzorizuar

Storie suksesi per Ju
apo kompaninë tuaj
Çmimi:100€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Promovimi i videoklipit

Promovimi i videoklipeve

1 javë: 100€
2 javë: 200€
Klikoni këtu

ÇMIMI >

Rrjetet sociale

Rrjetet sociale

Promovimi i kampanjave
të kompanisë suaj
në rrjetet sociale
të Revistës Kosovarja
1 postim: 50€
Klikoni këtu

Add New Playlist