Dashi dhe Demi janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme.

Dashi
Të lindurit e kësaj shenje do të ndihen në humor të mirë thuaj gjatë gjithë ditës. Do të keni një ditë të mbushur plot aktivitete. Bëni plan që sot të organizoni një mbrëmje me miq. Do të argëtoheni dhe do të qeshni pafund.

Demi
Meditimi do të ishte çelsi i një dite të qetë për këtë të diel. Do të përpiqeni të largoni mendjen nga problemet me të cilat mund të jeni përballur gjatë kësaj jave. Shëtitja në natyrë do të ishte gjithashtu një zgjidhje shumë e mire, por sigurisht nën shoqëri të mirë.

MUND TË JU PËLQEJNË