Për jetë

Më shumë
Dhjetë fakte rreth dashurisë

Dhjetë fakte rreth dashurisë

A është vërtet dashuria çelësi i gjithçkaje apo gjithçka mund ta shohim si dashuri? Për ta kuptuar atë ekzistojnë rreth dhjetë fakte...

Shëndetësi

Më shumë

Aktualitet

Më shumë
lisi

Lisi dhe pacërrka

Legjendat,gojëdhënat,anekdotat kanë mbetur nga jeta. Ato janë edhe sot aktuale ,për situata e kohë të ndryshme ,...


Përjetime

Më shumë
Detin e shterri per ty

Detin e shterri për ty!

Dajti madhështor sikur vështronte me lakmi nga distanca kalanë e bukur të Petreles. Rrëzë tij ndjehesha i...

sms

…nëse ti nuk je

“Je mbretëreshë e dashurisë,ti lëshon erërat dhe valët,dua të të mësojë të dashurosh  edhe në...

Dashni

Më shumë

Psiko test

Më shumë
Ngjyrat dhe seksualiteti

Ngjyrat dhe seksualiteti

Cila ngjyrë dominon në dhomën tënde, në robet e tua, çfarë është ngjyra e veturës që e vozit.. etj. Ajo...

Rreth portalit KOSOVARJA

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja. Qëllimi i themelimit të portalit
është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.

Materialet dhe informacionet në kosovarja-ks.com nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit
apo miratimin nga redaksia e revistës KOSOVARJA.
Zhvilluar nga:

N.B. Kosovarja
Rr Ali Hadri Nr.6/a,
Prishtinë, Kosovë
info@kosovarja-ks.com
+381 38 51 75 75

www.kosovarja-ks.com